About · Partners

Ik werk graag en veel samen met anderen. Omdat projecten daar beter van worden en omdat ik daar zelf van leer. En gewoon...omdat het leuk is.

Human Dimensions

Wij willen organisaties activeren om woest aantrekkelijk te zijn voor alle medewerkers, klanten, leveranciers en de wereld. Strong Tribes. Safe for Diversity. Ready for Change.

HumanDimensions kijkt naar de wereld en organisaties door het oog van een antropoloog. Culturele antropologie is de discipline die zich afvraagt wat het betekent om mens te zijn tussen mensen. Met een fascinatie hoe mensen samen culturen vormen en hoe culturen mensen vormen. In organisaties en daarbuiten. Antropologen maken vreemd wat vertrouwd is. En vertrouwd wat vreemd is.

Sustainalize

Wij geloven dat succesvolle organisaties van de toekomst vandaag al werken aan gedeelde waardecreatie: waarde voor mens, milieu en maatschappij, in combinatie met gezonde financiële resultaten. 

Hoe we dat doen? Door impact inzichtelijk te maken en organisaties te helpen de juiste duurzaamheidsstrategie te ontwikkelen. Dat gaat niet om praatjes, maar om cijfers en resultaten. Meetbaar en duidelijk. En zo kun je verantwoordelijkheid nemen tegenover je stakeholders: waar staan we, en waar willen we heen.