Home · Diensten

Duurzaamheid gaat over mensen. Een organisatie duurzamer maken is cultuur veranderen en nieuwe cultuur bouwen. Dat doet Green Culture Lab met lezingen, masterclasses, het begeleiden van stakeholderdialogen, (cultuur)onderzoek en het begeleiden van cultuurverandertrajecten.

Lezingen

Verduurzamen wordt makkelijker als je weet hoe cultuur werkt. Lezingen vol antropologische verhalen gecombineerd met corporate voorbeelden en praktische handvatten.

Kampvuurgesprek

Eindelijk het echte gesprek voeren. Onder de waterlijn. Een sluimerend conflict aanpakken. Perspectieven verzamelen en horen wat iedereen nu ├ęcht vindt. Je wilt beweging. Je wilt bouwen. Impact.

Green Culture Dialoog

Wil je duurzame keuzes vanzelfsprekend maken in je organisatie maar denkt jouw organisatie bij duurzaamheid nog vooral aan technologie en strategie? In drie stappen helpen we je op weg naar een organisatiecultuur met duurzaamheid in het DNA.

Cultuurscan

Je wilt impact. Een organisatie bouwen met duurzaamheid in het hart. Dus je moet iets met cultuur. Zodat je de ongeschreven regels begrijpt en de patronen ziet. Een cultuurscan geeft je de sociale plattegrond van jouw organisatie.

Cultuurverandering

Met methoden en tools uit de corporate antropologie in vier fases duurzaamheid verankeren in je organisatie-cultuur. Building cultures of sustainability. Want duurzaamheid is een kwestie van cultuur.

Masterclasses

Veranderen is betekenisgeven. Duiden. Deze masterclasses zijn de ideale gelegenheid om betekenis te geven aan duurzaamheid. Samen onderzoeken, ontdekken en begrijpen waarom de transitie soms zo langzaam gaat en hoe je die kunt versnellen.

Bootcamps

Bootcamps voor duurzaamheids professionals die cultuur beter willen begrijpen of veranderen. Werken met de blik van een corporate antropoloog.