About · Jeanine Pothuizen

Als verandercoach help ik (team)leiders om hun organisatie in beweging te krijgen. Mijn focus is om samen duurzame keuzes het nieuwe normaal te maken.

Voor mij is een organisatie een verzameling mensen. Wil je je duurzame ambities realiseren? Dan heb je niet alleen een technische, rationele uitdaging. De sociale en psychologische kant speelt net zo hard een rol.

Zachte en schijnbaar verborgen aspecten kunnen leiden tot onverwachte belemmeringen en spanning. Met voldoende aandacht en goede sturing kun je ze juist inzetten als katalysator van de verandering. Als organisatiepsycholoog zet ik me daar graag voor in.

Als organisatie kun je duurzame keuzes makkelijk en vanzelfsprekend maken. Door vooroplopers te steunen en anderen op weg te helpen creëer je een stimulerende omgeving: een duurzaamheidscultuur. In gesprek bedenk je samen oplossingen voor wrijving en dilemma’s. De oplossingen ontstaan in de dialoog over wat normaal was én wat het nieuwe normaal wordt.

Ik faciliteer deze dialoog. Daarnaast begeleid ik medewerkers en (team)leiders in hun persoonlijke ontwikkeling en uitdagingen. Ik help teams hun dialoogvaardigheden te versterken. Ook help ik (team)leiders en medewerkers om hun eigen duurzame drijfveren nog effectiever in te zetten. Zo inspireren ze anderen en creëren ze beweging.

Mijn uitgangspunt: samen maken we de beweging. Elke kleine keuze en elke dialoog is een stap in een grotere verandering. Jij en je collega’s kunnen op elk moment en bij elk thema een duurzame keuze maken. 

Ik ben te bereiken via:
email: jeanine@deverander.coach
tel: +31 (0)6 12368634
web: www.deverander.coach
social: LinkedIn